Katon pinnoitus
on edullinen huoltotoimi

Kattopinnoitukset
Nurmijärven seudulla

Kattoremontti ei välttämättä ole ensimmäinen vaihtoehto, kun vain pienellä osalla remontin kustannuksia voi saada katosta uudenveroisen pinnoituksella. Katon elinkaaresta saa maksimaalisen hyödyn, kun sitä pesee ja pinnoittaa säännöllisesti. Jopa melko huonostakin katon pinnasta saa hyvän ammattilaisen pinnoittamana ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Kun kattohuollon yhteydessä tehdään pohjatyöt ja pesu kunnolla, antaa katon pinnoitus upean viimeistelyn katon ilmeelle ja ominaisuuksille.

Laadukkaat suoja-aineet ja maalit antavat katollesi moninkertaisen käyttöiän, huonompiin tuotteisiin verrattuna. Käytössämme olevissa pinnoitteissa on valittavissa useita eri värisävyjä. Hoidamme katon pinnoitukset nopeasti ja vaivattomasti sovitussa aikataulussa.

Katon pinnoitukset meiltä kaikkiin kattoihin

Meiltä Nurmijärven seudulla kaikkien kattojen ja kattomateriaalien kunnostukset. Toteutamme katon pinnoitukset niin pelti-, tiili-, huopa-, kuin varttikattoihinkin. Meillä on vuosien kokemus kattopinnoituksista ja pääsemme myös korkeisiin ja haastaviin kohteisiin. Silloin, kun katon rakenne ja aluskatteet ovat kunnossa on katon pinnoitus loistava sekä edullinen valinta. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

Katon pinnoitukset nopeasti ja helposti »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste